Офіс: 0332 77 0317
Київстар: 067 471 0225
МТС: 050 378 1235
Новини
07.02.2014.Нові фрикційні шини Goodyear UltraGrip Ice 2

Надійність UltraGrip

Ковзання автомобіля на обмерзлій і засніженій дорозі є однією з основних причин підвищеної аварійності взимку. Перепад температур протягом доби сприяє виникненню ожеледі, що створює небезпечні дорожні умови. Більш висока температура повітря також може призвести до різних дорожніх пригод. Наявність води, особливо талого снігу на дорозі, збільшує ризик аквапланування, яке значно погіршує зчеплення з поверхнею і веде до втрати контролю над автомобілем. Гальмування, входження в повороти і підйом в гору - ось основні труднощі, з якими стикаються водії в зимовий час. Дуже часто водіння взимку в північних країнах ускладнено холодним і сухим повітрям, яке погіршує властивості гуми. При розробці шин UltraGrip Ice 2 фахівці компанії Goodyear врахували всі ці умови.

Шини UltraGrip Ice 2 були розроблені для експлуатації при низьких температурах, що відбивається в покращеному зчепленні і гальмуванні на снігу і льоді. Більш ніж 100 -річний досвід дозволяє компанії забезпечувати найвищу якість виробленої продукції і як наслідок, пропонувати ринку найефективніші у світі шини для водіння в суворих умовах незалежно від дороги.

gu_ug_ice2

 

Інноваційність UltraGrip

Протягом трьох років інженери компанії розробили 7 прототипів дизайну і провели більше 200 тестів, щоб забезпечити високі робочі характеристики нових шин. UltraGrip Ice 2 виготовлені з адаптивної гумової суміші, що дозволяє шинам зберігати пружність навіть в умовах арктичної зими, при цьому забезпечуючи відмінне зчеплення на зледенілому, засніженому і сухому дорожньому покриттях. Шини з новим складом гумової суміші і технологією Active Grip, розробленої для поліпшення зчеплення з особливо слизькою поверхнею, стануть відмінним вибором, незалежно від погодних умов. Зчеплення з дорогою і ефективне гальмування забезпечується за рахунок спеціальних ламелей, які діють за гусеничним принципом і фактично «зариваються» у зимове дорожнє полотно.

 

«UltraGrip Ice 2 - це не просто шини, - зазначає Фаб'єн Десаркон, маркетинг - менеджер департаменту зимових шин компанії Goodyear в Європі, на Близькому Сході і в Африці. - Розробка зимової гуми для регіону з важкими погодними умовами - дійсно складне завдання , оскільки особливості її експлуатації наближені до екстремальних і відрізняються від умов в більшості інших країн. Багаторічна робота над новим продуктом є втіленням майстерності фахівців компанії, які піклуються про те, щоб споживачі, включаючи тих, для кого сувора зима є буденною, могли покладатися на якість шин і відчувати себе впевнено при будь-якій погоді».

У шині UltraGrip Ice 2 завдяки рівномірному розподілу тиску в зоні контакту забезпечується максимальне зчеплення навіть при керуванні на обледенілій дорозі. Кожна частина блоку протектора функціонує ефективніше в поєднанні з прямими дренажними канавками, що забезпечують поліпшену керованість і надійний контакт з дорожнім полотном в будь-яких ситуаціях.

Підвищена прохідність на засніженій дорозі досягається завдяки спеціальним канавкам пилкоподібної форми, в той час як відкрита плечова зона і широкі поздовжні канавки сприяють швидкому відведенню води.

Шини Goodyear UltraGrip Ice 2 надійдуть у продаж у травні 2014 року і будуть доступні в 29 типорозмірах.

__________________________________

Про Goodyear

 

Компанія Goodyear - один з найбільших світових виробників шинної продукції . Штат співробітників компанії складає близько 69 000 чоловік. Компанія виробляє свою продукцію на 52 заводах , розташованих в 22 країнах світу. У двох інноваційних центрах - в Акроні (штат Огайо , США ) і Кольмар -Бергу ( Люксембург ) розробляються найсучасніші продукти та послуги . Заснована в 1898 році, компанія Goodyear встановлює високі технологічні та виробничі стандарти галузі вже більше 100 років. Додаткову інформацію про компанію Goodyear і її продукції ви можете отримати на сайті  www.goodyear.ua

 

Спецпропозиціяпо шинам

Lassa Transway 2

Розмір: 235/65 R16
Тип: Легковантажний
Сезон: літо
Цiна: 4840.00 грн за одиницюКупити

Спецпропозиціяпо дискам

WSP Italy W533

Розмір: 6.5J x 15
PCD: 10 x 100 112 x 57.1
Цiна: 3700.00 грн за одиницюКупити